Testimonials PatientDesk Gebruikers

Dit zeggen jullie collega’s over PatientDesk:

Benieuwd of het ook in jouw praktijk kan werken?
Voor mij is PatientDesk al jaren een onmisbare applicatie voor mijn patiëntendossiers: eenvoudig te bedienen, duidelijk overzicht, geen overbodige toeters en bellen waar je anders niets mee doet maar toch voor betaalt, en vooral een ad-hocservice om u tegen te zeggen. Dus ook voor mijn praktijk een absolute meerwaarde!
Geert Spiloes
Osteopaat D.O.
PatientDesk is een programma dat in zijn eenvoud een duidelijk, overzichtelijk en vooral professioneel overzicht biedt. Het is makkelijk in gebruik en geeft mij, als psycholoog, een mooie houvast om een dossier veilig digitaal te bewaren. Met een simpele klik krijg ik een overzicht van informatie over de patiënt met een oplijsting van de voorbije gesprekken. Heel fijn in gebruik en zeker een aanrader.
Katrien Kemps
Psycholoog
Ondertussen ben ik een jaar aan de slag met PatientDesk. Eenvoudig maar alles wat nodig is om je patiëntendossiers gemakkelijk te beheren. De applicatie werkt zowel op pc, tablet als smartphone zeer gemakkelijk. Bovendien kan je eenvoudig en snel communiceren met je patiënt via mail of telefoon. De service ... top!
Raf Crijns
Osteopaat D.O.
PatientDesk is voor mij een pure win-win in de praktijk. Overzichtelijk gebracht, duidelijke pagina's die vlot in te vullen zijn of zelfs via de eID-lezer automatisch invullen. Elk patiëntendossier is overzichtelijk bij te houden en je kan er dan nog eens heel wat statistieken uithalen. Hoeveel patiënten heb je gedaan per maand en dit over het verloop van verschillende jaren, zo kan je mooi de evolutie zien! Wat is je percentage vrouw-man? Je kan gemakkelijk mails sturen naar je patiënt. Wat ik ook leuk vind, is dat je kan volgen hoeveel patiëntenbestanden er zijn. Voor mij geen tekortkomingen, enkel een PRO (professioneel) en een PLUS (enorm veel meerwaarde). Ik ben alleszins een tevreden klant!
Ilse Pauwels
Osteopaat D.O.
Ik ben een recente gebruiker 🙂 Maar je voelt onmiddellijk de efficiëntie in de praktijk stijgen! Alle patiëntengegevens snel en overal beschikbaar. Overzichtelijk en handig in gebruik. Heb het mij nog geen seconde beklaagd!
Barbara Verstraeten
OSTEOPAAT D.O.
Proficiat aan de ontwikkelaars van PatientDesk, want zij hebben zonder twijfel de eenvoudigste en meest gebruiksvriendelijke applicatie voor professionele osteopaten ontwikkeld. Een no-nonsense tool met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende klantenservice. Mooi werk!
Hans Fauville
MSc Ost D.O.
Ik gebruik PatientDesk al meer dan 10 jaar. Nooit de behoefte gehad om te veranderen omdat het werkt. Zo simpel is dat. Niet te veel geprul, maar snel en efficiënt zijn job doen. Op de maat van een goed osteopaat dus...
Philip De Foer
Osteopaat D.O.
Sinds ongeveer één jaar gebruiken we PatientDesk in onze groepspraktijk. Gemakkelijk in gebruik, ook voor diegenen onder ons die minder affiniteit hebben met computers en informatica dan met patiënten en gezondheid. De koppelingen naar e-mail, onderzoeken, patiëntgegevens, vorige consultaties, ... zijn met één klik te openen. Een groot pluspunt is dat alle therapeuten, waar ze ook zijn, de patiëntenfiches kunnen raadplegen aangezien het ‘in the cloud’ draait. Het bevat alles wat nodig is en dat voor een meer dan schappelijke prijs voor één account (die dan door alle therapeuten van de groepspraktijk gebruikt kan worden). Absolute aanrader!
Ruben Nuyts
Osteopaat D.O.
Betrouwbaar en makkelijk in gebruik PatientDesk is een handige tool voor elke osteopatenpraktijk. De applicatie is niet alleen betrouwbaar en makkelijk in gebruik, de gegevens zijn ook altijd en overal toegankelijk en je krijgt een heldere tool zonder overbodige features.
Roald Stevens
Osteopaat D.O.
Patientdesk is voor mij de applicatie voor het beheer van mijn patientendossiers. Het beginscherm is overzichtelijk en de aandachtspunten van de patiënt springen onmiddellijk in het oog. De consultaties worden chronologisch geordend wat de opvolging vergemakkelijkt. De mogelijkheid om emails in te plannen om te peilen naar de vooruitgang bij de patiënten ervaar ik als een meerwaarde. Het hele programma is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.
Jonathan Tresignie
Osteopaat D.O.
Je typt de voornaam of familienaam van je patiënt in en hup, dossier is daar! Snel en gemakkelijk. Wie nu nog met geschreven dossiers werkt, verliest veel tijd. Identiteitskaart inscannen, e-mails versturen, bestellingen plaatsen, het kan allemaal!
Els Demeulenaere
Osteopaat D.O.
Al 7 jaar een tevreden gebruiker van PatientDesk en nooit de behoefte gehad om een alternatief te zoeken. Het is efficiënt werken, overzichtelijk en ziet er gewoon professioneel uit. Het werkt ook perfect in onze groepspraktijk waar meerdere therapeuten gemakkelijk toegang tot de dossiers hebben en ook de mindere computerknobbels vlot mee aan de slag kunnen - dit trouwens zonder extra kosten voor meerdere gebruikers! Duidelijk gemaakt door no-nonsense mensen met ervaring in de praktijk. Tot op vandaag nog geen echte problemen gehad, maar bij vragen volgde steeds een heel snelle en geëngageerde service! Aan te raden dus!
Jonas Eelbode
Osteopaat D.O.
PatientDesk was voor mij een echte aanwinst in de praktijk! Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, geen overbodige knopjes, goede service, betaalbaar, overal te raadplegen en werkt perfect op smartphone en tablet. Kort samengevat: topproduct dat ik aan iedereen aanraad!
Carolien Wellekens
Osteopaat D.O.
k gebruik PatientDesk nu sedert enkele maanden en zou het echt niet meer kunnen missen! Het systeem is eenvoudig en overzichtelijk. En zo win je tijd natuurlijk. Daarnaast is er steeds een goede en snelle service als je een vraag of probleem hebt. Een echte aanrader!
Alexandra Pattyn
Osteopaat D.O.
Top voor in groepspraktijk om samen met collega's te gebruiken! Bij mij een voedingsconsulente in de praktijk en een contextueel therapeute, allen fan van PatientDesk, super programma. Zeer tevreden!!!
Els Demeulenaere
Osteopaat D.O.
Ik gebruik Patientdesk reeds jaren in m’n praktijk voor het beheer van de patiëntendossiers. Steeds alles up to date, gebruiksvriendelijk en de beheerders staan voor vernieuwing, verbetering en zeer accuraat probleemoplossend denken. Je kan overal ter wereld aan je dossiers, wat erg praktisch is als je eens niet in de praktijk bent, maar je de vragen van je patIënten toch zo snel mogelijk wil behandelen. Ik kan het alvast elke therapeut aanraden om dit programma te gebruiken.
Leen Ide
Osteopaat D.O.
Het leuke aan PatientDesk is het gemak waarmee je werkt. Less is more. Ik heb vooral nood aan overzichtelijkheid als ik een patiënt na lange tijd opnieuw zie. Wat zijn de structurele problemen, waar moet ik zeker rekening mee houden. Dit is allemaal zeer mooi op één pagina te zien. Zo ben je altijd snel én met weinig kliks weer mee met de situatie van je patiënt. Verder is de mogelijkheid om mails te versturen een grote plus. Veel patiënten kijken met grote ogen als ze van jou een mailtje ontvangen net na bv. een belangrijk onderzoek. Kortom een meerwaarde voor elke praktijk!
Seppe Huysmans
Osteopaat D.O.
Als osteopaat moet ik dagelijks patiëntendossiers bijwerken. Voor mij is het belangrijk dat dit vlot verloopt en zo weinig mogelijk tijd kost. Alle beschikbare tijd moet naar de patiënt gaan, niet naar zijn of haar dossier. Door PatientDesk lukt mij dit. Alles is online, overal en op al mijn toestellen beschikbaar en zorgt ervoor dat ik snel vind wat ik nodig heb of wil aanvullen. Het doorklikken op hun mailadres of telefoonnummer om hen te contacteren i.v.m. met hun afspraak is voor mij ideaal. Het is ook heel eenvoudig qua lay-out en gebruik. Bedankt! Ik ben een tevreden gebruiker! THX. Ik ben een tevreden gebruiker !
Bert Roodhooft
Osteopaat D.O.
I've been using the PatientDesk platform for some time now to manage my patients' database as an osteopath. I have to admit I'm very satisfied. It has everything I need, works really quickly so that I don't lose time, entering patients' details with the Belgian ID-card Reader is very convenient (the ID-photo is really handy if you don't remember faces!), and also quite important for me is that it doesn't contain a hundred other features that I'll never use. I'm a big fan of the "less is more" concept, and together with the minimalistic price, I've found Patientdesk to be a real winner.
Boyan Dobrev
Osteopaat D.O.
Ik gebruik Patientdesk reeds jaren in m’n praktijk voor het beheer van de patiëntendossiers. Steeds alles up to date, gebruiksvriendelijk en de beheerders staan voor vernieuwing, verbetering en zeer accuraat probleemoplossend denken. Je kan overal ter wereld aan je dossiers, wat erg praktisch is als je eens niet in de praktijk bent, maar je de vragen van je patIënten toch zo snel mogelijk wil behandelen. Ik kan het alvast elke therapeut aanraden om dit programma te gebruiken.
Kenneth Verhoeven
Osteopaat D.O.
Super tool. Gebruiksvriendelijk en geweldige opvolging voor patiënt en therapeut. Zeer tevreden!
Thorbjörn De Brul
Osteopaat D.O.
Topsysteem, onze groepspraktijk vaart er wel bij! Zeker voor causopractoren !
Jan Berx
Osteopaat D.O.
Patientdesk, What else... ???


Benjamin Van Lommel
Osteopaat D.O.

Nieuwsgierig?

PatientDesk biedt precies wat je nodig hebt: minder papierwerk, meer gebruiksgemak, centraal en online beheer van al je patiëntendossiers. Eerst uitproberen, dan pas beslissen! Vraag een gratis demo aan of lees verder hoe PatientDesk jou kan helpen!