Tarieven en F.A.Q.

Een antwoord op al uw vragen.

PatientDesk

Patiëntenbeheer Software voor uw praktijk.

€ 35,- excl.btw per maand

Vaakgestelde vragen

Nee. 35 euro per maand is de prijs voor je hele praktijk. Het aantal gebruikers maakt geen verschil! 

Het maakt niet uit welk toestel of besturingssysteem je gebruikt. PatientDesk werkt zowel met Apple als met Microsoft, en je kunt er alle mogelijke toestellen mee verbinden (smartphone, tablet, laptop, vaste computer,…).. 

Ja! Je gegevens extreem beveiligen is onze prioriteit. De gegevens zijn opgeslagen op hoogbeveiligde servers en staan onder continue monitoring.

We willen zeker zijn dat PatientDesk volledig past bij jouw praktijk en dat jij helemaal overtuigd bent voor je start. Daarom beginnen we altijd met een gratis demoperiode van 30 dagen.

Een systeem als PatientDesk is een investering in je praktijk op lange termijn. Om die reden hebben we geopteerd voor een jaarlijkse licentie van 420 euro excl. btw. Die prijs omvat een login voor alle gebruikers, gratis opleiding en kosteloze support. 

Onze support staat voor je klaar. ma-za. Voeg Robin Demeeter toe aan je facebookcontacten en gebruik messenger om snel in contact te komen.

Na afloop van de 30 dagen demoperiode bepalen we samen wat er met de aanwezige gegevens moet gebeuren. Heb je met fictieve testgegevens gewerkt, dan kunnen die uiteraard uit het systeem worden gehaald. Koos je voor echte gegevens van medewerkers of patiënten, dan gaan die niet verloren bij de overstap naar een betalende licentie. 

Absoluut. PatientDesk werd ontwikkeld in nauw overleg met een GDPR-expert, waardoor alle wettelijke vereisten op het vlak van privacy en het verwerken van persoonlijke gegevens helemaal gecoverd zijn. Nog iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken! 

Natuurlijk! Je kan ons altijd een mailtje sturen op info@patientdesk.be of bellen op +32 476785406

Nieuwsgierig?

PatientDesk biedt precies wat je nodig hebt: minder papierwerk, meer gebruiksgemak, centraal en online beheer van al je patiëntendossiers. Eerst uitproberen, dan pas beslissen! Vraag een gratis demo aan of lees verder hoe PatientDesk jou kan helpen!